Voldoende mensen met de juiste kennis en kwaliteiten, ons menselijk kapitaal, is essentieel om de maatschappelijke opgaven van Nederland te beantwoorden. Mensen die een leven lang leren: voor een diploma, in het werk en om te innoveren.

Terwijl we innoveren met oog voor de toekomst, stelt de huidige crisis iedereen voor grote uitdagingen in het hier en nu. Hoe kan ik door met mijn werk en/of bedrijf? Hoe blijf ik in contact met collega’s en samenwerkingspartners? Hoe blijf ik mijn innovatieve werk en samenwerking invullen in een tijd waarin ook vele andere zaken om aandacht vragen?

Human Capital Topsectoren zet zich in om u bij deze vragen op het snijvlak van innovatie en menselijk kapitaal te ondersteunen. De website wordt de komende weken gevuld met inspirerende voorbeelden, praktische informatie, webinars en blogs waar u uw voordeel mee kunt doen. Neem snel een kijkje! Vragen of meer informatie? Neem contact met Human Capital Topsectoren op via de mail.