De scheepvaart wordt steeds efficiënter, schoner en veiliger. Tijdens het Smart Maritime Technology event op 13 juni a.s. in Rotterdam wordt de schijnwerper gericht op vele nieuwe digitale en creatieve innovaties die hieraan (kunnen) bijdragen. Tijdens het evenement, georganiseerd door onder andere Maritiem Nederland, is ruim baan voor de visies van zowel gevestigde als jonge start-ups.

Onderwerpen die aan bod komen zijn 3D printen, smart maintenance en blockchain. Daarnaast is er aandacht voor kunstmatige intelligentie en smart ships. Tot slot is er een paneldiscussie over autonoom varen.

Meer informatie en aanmelden voor het Smart Maritime Technology event
in het VNAB kennis- en ontmoetingscentrum in Rotterdam op 13 juni 2019, 11.00–18.00 uur.


Smart technology-event: innovaties veranderen scheepvaart voorgoed was originally published in Water, wereldwerk! on Medium, where people are continuing the conversation by highlighting and responding to this story.