Heb jij ideeën om zeevarende schepen ‘slimmer’ te maken met nieuwe technologie? Dan kun je samen met andere enthousiaste studenten en jonge professionals (18–35 jaar) meedoen aan de Shipathon in Amsterdam op 9 en 10 november a.s.

Samen de uitdaging aangaan voor een slimmere scheepvaart

In totaal 120 jonge professionals werken in teams van maximaal vijf deelnemeres aan een van de drie uitdagingen. Tijdens het proces krijgt elk team begeleiding van een maritieme professional van een gerenommeerd bedrijf.

Aan het werk bij de maritieme hackathon

De maritieme hackaton vindt plaats op de drijvende evenementenlocatie van het IJ in Amsterdam (Undercurrent). De voertaal is Engels. Deelname is gratis. De kickoff begint op 9 november om 15:00 uur. Het totale evenement duurt 18 uur en 52 minuten. Meer informatie http://www.shipathon.nl.


Innoveer mee met de ‘Shipathon’ was originally published in Water, wereldwerk! on Medium, where people are continuing the conversation by highlighting and responding to this story.