Foto: Boskalis.

De inschrijving voor de zesde Boskalis Beach Cleanup Tour 2018 is geopend! Van woensdag 1 tot en met woensdag 15 augustus wordt de héle Noordzeekust door duizenden vrijwilligers in dertig etappes opgeruimd. In 2017 werd er maar liefst 15.000 kilo vuil verzameld.

De Boskalis Beach Cleanup Tour 2018 start op woensdag 1 augustus in het Zuiden in Cadzand en in het Noorden op Schiermonnikoog. Na twee weken finishen Noord en Zuid tegelijkertijd in Zandvoort op woensdag 15 augustus. Daar wordt dan bekend gemaakt hoeveel vuil er dit jaar is opgehaald.

Vakantie
Elke dag worden er tegelijkertijd twee etappes gelopen: één etappe in het Noorden en één etappe in het Zuiden van het land. De deelnemers kunnen één of meerdere etappes meehelpen met het schoonmaken van het strand. Zo kan iedereen die zich waterambassadeur voelt, zich ook tijdens de vakantie inzetten voor het watermilieu.

Inschrijven voor hier voor een van de etappes kan hier.

Voor meer informatie over lessen, activiteiten, opleidingen en werken in de watersector. Ga naar www.waterwereldwerk.nl


Meedoen met de Boskalis Beach Cleanup? was originally published in Water, wereldwerk! on Medium, where people are continuing the conversation by highlighting and responding to this story.