Presentatie tijdens Career Event tijdens vakbeurs Aqua Nederland in Gorinchem

Volg je een water- of milieutechnische opleiding en wil je onderzoeken of een baan in de watersector iets voor jou is? Kom dan naar het Career Event tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs in Gorinchem op donderdag 15 maart a.s.

Tussen 12.30 uur en 17.00 uur kunnen studenten kennismaken met het werken in de watersector. Je krijgt informatie over traineeships en maakt persoonlijk kennis met interessante werkgevers.

Match & Meet

Het programma omvat een Roadshow Water, pitches van bedrijven, een Match & Meet, een speciale looproute over de beursvloer en natuurlijk een borrel als afsluiter. Bedrijven kunnen zich tot eind februari aansluiten. Studenten kunnen zich tot 9 maart aanmelden bij het Nationaal Watertraineeship. Meer informatie je naam en opleiding naar aknol@nationaalwatertraineeship.nl

Programma

12.30–13.00 Inloop

13.00–13.30 Roadshow Water

13.30–14.00 Pitches werkgevers

14.00–15.00 Match & Meet

15.00–16.00 Carrièreroute

16.00–17.00 Borrel


Geef je op voor studenten Career Event tijdens Aqua Nederland was originally published in Water, wereldwerk! on Medium, where people are continuing the conversation by highlighting and responding to this story.