Ook in 2017 was de de beursvloer goed gevuld. Foto: Aqua Nederland Vakbeurs.

Volgende week dinsdag start de 12e editie van de Aqua Nederland vakbeurs & Rioleringsvakdagen. Op 13, 14 en 15 maart biedt de Evenementhal in Gorinchem ruimte aan watertechnologie en vinden er tal van seminars en presentaties plaats. Voor waterprofessionals is het evenement een jaarlijks hoogtepunt. Vorig jaar brachten bijna 10.000 professionals een bezoek aan de beurs. Mis het dus niet!

Directeur Frank Buijs van Envaqua vertelt dat er dit jaar bijna vierhonderd standhouders aanwezig zijn. Nieuw op de Aqua Nederland vakbeurs is de Innovatiestraat. Deze straat biedt een meterslange rij van exposanten met nieuwe en innovatieve technologieën. En bij ‘In de schijnwerpers‘ presenteren ondernemers elke dag innovatieve producten. Op deze manier kunnen beursbezoekers specifieke oplossingen voor het voetlicht te brengen.

Career Event
Daarnaast is er in het kennistheater op donderdag 15 maart ook een carrière evenement. De watersector verwacht de komende jaren een groot tekort aan personeel. Easyfairs Evenementenhal organiseert het Career Event in samenwerking met Watertraineeship, CEW en CIV. Studenten en jonge professionals kunnen hier terecht als zij meer willen leren over de carrière mogelijkheden in de watertechnologiesector. Meer informatie over het programma en aanmelden vind je hier.


Mis het niet: Vakbeurs Aqua Nederland en Career Event was originally published in Water, wereldwerk! on Medium, where people are continuing the conversation by highlighting and responding to this story.