Namens de Haagse Hogeschool heb ik maandag 13 februari 2017 het evenement International Junior Science Olympiad (IJSO) mogen bijwonen. Tijdens dit evenement stonden de thema’s Water en Duurzaamheid centraal.

Ik heb samen met Ralph van Loon en Milou van Luijk onze opleiding Ruimtelijke Ontwikkeling/Climate & Management mogen vertegenwoordigen. Wij hebben deze dag gebruikt om ons netwerk uit te breiden in de watersector.

Tijdens dit evenement ben ik als waterambassadeur gevraagd om deel te nemen aan het panelgesprek samen met Nederlands eerste Watergezant Henk Ovink en Dijkgraaf Hetty Klavers. Ik heb 200 HAVO/VWO scholieren mogen toespreken over de thema’s water en duurzaamheid, maar ze ook mogen informeren over mijn eigen (water)opleiding.

Geschreven door waterambassadeur Topsector Water Louise de Haas


International Junior Science Olympiad was originally published in Water, wereldwerk! on Medium, where people are continuing the conversation by highlighting and responding to this story.